Toilet-afvoer-ontstoppen

Een verstopt toilet is heel vervelend en daarom moet er snel een oplossing voor komen. Neem meteen contact op met Raket riool-ontstopping. Wij zijn gespecialiseerd in alle rioolontstoppingen en bieden dus ook voor uw verstopte wc een snelle en doeltreffende oplossing!

Diensten
Voor elke verstopte wc is de oplossing Raket riool-ontstopping, onderdeel van Lohmann. Wij ontstoppen de wc snel en vakkundig voor u, zodat u weer snel gebruik kunt maken van het toilet. Voor spoedgevallen kunnen wij u dag en nacht van dienst zijn. Een camera-inspectie kan voor uw verstopte wc de oplossing zijn als dit probleem vaker voorkomt. Met een camera zoeken wij in het riool naar de oorzaak van het verstopte toilet en bieden meteen een passende oplossing. Zo bent u van het probleem af!

Contact
Raket riool-ontstopping is dus voor uw verstopte wc de oplossing. Is uw toilet verstopt, neem dan nu nog contact met ons op via info@lohmannbv.nl of via het telefoonnummer 010 – 466 75 55. Ook kunt u ons webformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend meer informatie opvragen over bijvoorbeeld de kosten of over onze diensten.

Wij ontstoppen uw riool vanaf € 90,- excl. BTW, incl. voorrijkosten!

Tip: Laat regelmatig uw keukenafvoer, douche afvoer en toilet afvoer reinigen, dit voorkomt veel problemen.