keuken-afvoer ontstoppen

Is uw keukenafvoer verstopt? Neem dan contact op met Raket riool-ontstopping. Raket riool-ontstopping is een onderdeel van Lohmann en draagt zorg voor allerlei verstoppingen in en rondom uw huis. Wij kunnen u dus snel en vakkundig van dienst zijn als uw keukenafvoer verstopt is.

Service
Raket riool-ontstopping zal ervoor zorgen dat als uw keukenafvoer verstopt is, het probleem echt opgelost wordt. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei verstoppingen en zijn u graag van dienst. Is uw keukenafvoer vaker verstopt, dan kunnen wij ook een camera-inspectie uitvoeren. Zo kunnen wij de oorzaak van de verstopping vinden en meteen aanpakken. Hierbij maken wij gebruik van de modernste apparatuur en hulpmiddelen. Op deze manier bent u verzekerd van een hoogwaardige oplossing!

Contact
Heeft u Raket riool-ontstopping nodig, omdat uw keukenafvoer verstopt is? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via info@lohmannbv.nl of via het telefoonnummer 010 – 466 75 55. U kunt ook ons webformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Wij ontstoppen uw riool vanaf € 90,- excl. BTW, incl. voorrijkosten!

Tip: Laat regelmatig uw keukenafvoer, douche afvoer en toilet afvoer reinigen, dit voorkomt veel problemen.