Douche-afvoer-ontstoppen

Heeft u last van een verstopte afvoer van uw douche? Neem dan nu contact op met Raket riool-ontstopping. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van rioleringen in en rondom uw woning of bedrijf. Wij zijn werkzaam in de regio Rotterdam – Rijnmond.

Ontstopping
U heeft een verstopte afvoer van de douche en u kunt er geen gebruik meer van maken? Wij weten als geen ander dat dit zeer vervelend is. Daarom staan wij dag en nacht voor u klaar. U kunt ons voor spoedgevallen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wij komen direct naar u toe om de afvoer van uw douche te ontstoppen. Zo kunt u er weer snel gebruik van maken. Heeft u vaker last van een verstopping in uw douche? Wij kunnen een camera-inspectie uitvoeren, zodat we de oorzaak kunnen vinden en aanpakken.

Contact
Een verstopte afvoer in de douche is zeer vervelend en wij helpen u daarom graag snel en vakkundig van de problemen af. Neem meteen contact met ons op via info@lohmannbv.nl of via het telefoonnummer 010 – 466 75 55. Wij kunnen u dan direct helpen. Ook kunt u ons webformulier invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij ontstoppen uw riool vanaf € 90,- excl. BTW, incl. voorrijkosten!

Tip: Laat regelmatig uw keukenafvoer, douche afvoer en toilet afvoer reinigen, dit voorkomt veel problemen.