Camera-inspecties bij riool verstopping

Komt een verstopping van een WC-afvoer of riolering met regelmaat terug, dan is het verstandig een camera-inspectie uit te laten voeren van het riool.

Raket riool-ontstopping Rotterdam heeft zich voor 100% gespecialiseerd in rioleringswerk. Bij het traceren van de diverse rioolproblemen maken wij gebruik van de modernste camera-inspectieapparatuur en hulpmiddelen.

Met behulp van een mobiel camera-inspectiesysteem zijn wij in staat om uw riolering van binnenuit te bekijken en een video-opname te maken. Buizen met een diameter van 80 mm tot 200 mm kunnen zo gecontroleerd worden. Met deze manier van werken, lossen wij niet alleen het probleem voor u op, maar rekenen wij tevens af met de oorzaak van de verstopping of andere problemen.

Tijdens een camera-inspectie is tevens te zien of de leidingen verzakt zijn en of er obstakels in de riolering vastzitten. Wanneer het probleem is vastgesteld kunnen wij uiterst efficiënt te werk gaan. Zo heeft u minimaal last van de werkzaamheden.

Aan de hand van de camera-inspectie brengen wij een advies aan u uit en indien gewenst een offerte voor het vakkundig verhelpen van het probleem.