Loodgieter Rotterdam en Maasvlakte

Zoekt u een loodgieter in Rotterdam en omstreken? Lohmann bv is de specialist in Loodgieterswerk. 
Een belangrijk deel van de installaties van uw woning is vaak onzichtbaar aanwezig. Weggewerkt in wanden, vloeren of leidingkokers bevinden zich de gas-, water-, CV- en rioleringsleidingen. Ze zorgen voor alledaagse zaken zoals verwarming en koud- of warm water. Aanleg van dergelijke installaties, zowel in de nieuwbouw als bij uitbreiding van een installatie, is vakwerk. Een goed inzicht in het toekomstige gebruik van uw woning en afstemming van uw wensen op de technische mogelijkheden en geldende voorschriften is daarbij van belang. Slecht functioneren van leidingsystemen komt pas aan het licht wanneer leidingen al lang achter wanden en in vloeren zijn verdwenen. Als reparatie dan al mogelijk is zorgt dit voor veel ongemak en kosten. Van een goede, volgens de geldende voorschriften, uitgevoerde en beproefde installatie beseft u niet eens de aanwezigheid.
Via het contactformulier kunt u natuurlijk altijd een gratis offerte aanvragen.

Gas-installatie / Gasleiding

Het geheel of gedeeltelijk aanleggen, herstellen en/of vernieuwen van gasleidingen. Nadat de werkzaamheden voor de installatie zijn uitgevoerd, wordt de totale installatie afgeperst.

Water-installaties

Het geheel of gedeeltelijk aanleggen, herstellen en/of vernieuwen van de waterleidingen, loden waterleidingen vervangen door kunststof. 
Aanleg van warm en koud waterleidingen t.b.v. keuken, toilet, badkamer en andere sanitaire ruimtes. Waterleiding reparatie.

Legionella

De legionella-uitbraak in Bovenkarspel in 1999 heeft er uiteindelijk toe geleid dat op 28 december 2004 de nieuwe regels voor legionellapreventie in waterleidingen van kracht zijn geworden. In het nieuwe Waterleidingbesluit van 2004 wordt de eigenaar van de collectieve waterleidinginstallatie verantwoordelijk gesteld voor de kwaliteit van het leidingwater.

Complete badkamer renovatie / vervangen sanitair

Door onze ruime ervaring zijn wij specialist geworden op het gebied van badkamers. Aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden van de te benutten ruimte, stellen we met u een badkamer plan op. We bespreken hierbij alle zaken zoals de indeling van de ruimte van de badkamer, keuze van het sanitair en planning. Alle specialistische werkzaamheden die hier voor nodig zijn, hebben wij in huis. U heeft hierdoor slechts een aanspreekpunt voor al uw wensen.

Offerte aanvraag

Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u:

Vult u a.u.b. zo duidelijk mogelijk het formulier in, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn.
  • Niet alle velden zijn correct ingevuld.