Loodgieter Rotterdam - Lohmann - vastgoedonderhoud - bedrijfsprofiel

Het bedrijf LOHMANN, loodgieter in Rotterdam, is opgericht in 1964. In 2001 is het bedrijf overgenomen door Edwin de Groot. Door een verhuizing in 2004 van Vlaardingen naar Rotterdam werd het werkgebied verruimd, zijn disciplines uitgebreid en heeft LOHMANN loodgieters zich op meerdere vakgebieden gespecialiseerd.

LOHMANN is uitgegroeid tot een allround aannemingsbedrijfloodgieter, installatietechniek en vastgoedonderhoud bedrijf voor particulier en zakelijk onroerend goed.

Wij zijn een modern bedrijf, dat onder andere gespecialiseerd is in bitumineuze dakbedekking, zinken goten, loodwerk, installatie, waterleidingen en gasleidingen, riolering, ontstoppen, camera-inspecties, aanleggen van complete badkamers en centrale verwarming aanleg en onderhoud.

Tevens verzorgen wij onderhoud en installatie van onder andere uw gastoestellen, daken, dakpannen, zinken goot, dakgoten en kachels.

Zo kan LOHMANN loodgieters Rotterdam u, door middel van onze vakbekwame loodgieters, van dienst zijn bij het realiseren van een verbouwing of renovatie. Voor werkzaamheden die niet door eigen mensen worden uitgevoerd, zoals aanpassingen aan elektra, groepenkasten of stucwerkzaamheden, hebben wij een aantal betrouwbare en zeer vakkundige onderaannemers welke vast voor ons werken. Ook deze groep heeft in de loop der jaren zijn kunde en kwaliteit bewezen en vormt een echte aanvulling op het karakter van ons bedrijf.

Verzekerings schades
Waar wij ons extra in gespecialiseerd hebben zijn verzekeringsschades. Wij verzorgen voor u een zorgeloos traject:

  • Inzet van droogapparatuur
  • Lekdetectie, opsporing van lekkage in uw waterleidingen zonder hak en breekwerk
  • Opname schade
  • Voor het vakkundig installeren, repareren en onderhouden staan wij voor u klaar. 
  • Bij ons staat vragen stellen vrij en een offerte zal dan ook vrijblijvend worden uitgebracht.

U kunt altijd bellen voor een gratis loodgietersofferte!

Wist u dat wij ook naar de Botlek en de Maasvlakte komen?